• LAMEX FOOD GROUP: NAAMSPONSOR JEUGDOPLEIDING VIOD

  20 dec 2019
 • Zaterdag 7 december jl. heeft in de kantine van vv VIOD de presentatie plaats gevonden van de nieuwe naamsponsor van de jeugdopleiding van VIOD.

  De komende 3 seizoenen heet onze Jeugdopleiding; LAMEX JEUGDOPLEIDING VIOD. Het bestuur is bijzonder ingenomen met deze samenwerking, welke primair tot doel heeft te kunnen investeren in een betere jeugdopleiding, met gekwalificeerd kader. De huidige initiatieven van 'train de trainer' zijn daar al een klein voorbeeld van.

  Lamex werkt samen met enkele van 's werelds grootste voedingsbedrijven en biedt wereldwijde inkoop en logistieke uitmuntendheid aan fabrikanten over de hele wereld. Het bedrijf gevestigd aan o.a. de Koopmanslaan in Doetinchem kent een wereldwijd netwerk en heeft 21 LAMEX-kantoren in 14 landen.

  Het Lamex kantoor in Doetinchem wordt geleid door Ewald Hilferink (CEO) en hiermee is ook de relatie gelegd met VIOD waar Ewald Hilferink (samen met Peggy Chevalking) vrijwilligerscoördinatoren zijn. Maatschappelijke verantwoordelijkheid heeft Lamex als bedrijf hoog in het vaandel staan, blijkt nu juist door deze bijzondere vorm van (maatschappelijke-) samenwerking.

  Van elk jeugdteam binnen de Jeugdopleiding zullen de kaderleden op wedstrijddagen worden voorzien van een (Quick) coachjas met de opdruk van LAMEX-jeugdopleiding VIOD.

  Een perfecte uitstraling voor onze jeugdopleiding op wedstrijddagen en zien wij de komende drie seizoenen als VIOD uit, naar een prima samenwerking met Lamex.