• Koop nu je sportkleding in de VIOD clubwebshop

  8 dec 2020
 • Wij zijn verheugd jullie te kunnen mededelen dat VIOD de samenwerking met de huidige leverancier voor de Quick kleding en materialen heeft verlengd t/m 31 mei 2025. Het doel is om vanaf het seizoen 2021/2022 te gaan starten van het doorvoeren van nieuwe wedstrijdkleding per team.

  Voor zowel de sponsorcommissie als de kledingcommissie en overige partners gaan in de voorbereidingen voor de nieuwe wedstrijdkleding veel tijd inzitten. Begrijpelijk is het, dat het financieel, praktisch en tijd-technisch niet haalbaar is om in één keer over te stappen met nieuwe wedstrijdkleding. In de komende maanden gaan we samen met diverse personen uit onze vereniging in gesprek en de keuze maken welke nieuwe VIOD-wedstrijdkleding het gaat worden. De nieuwe wedstrijdkleding zal bestaan een wedstrijdshirt, wedstrijdbroekje met voetbalkousen.

  Hoog staat op het verlanglijstje een nieuw presentatiepak. De keuze hiervoor is nog niet concreet, mede door de huidige corona situatie. Wanneer de nieuwe wedstrijdkleding definitief is, wordt deze aan de leden gepresenteerd.

  De sponsorcommissie van VIOD heeft tot taak om in de komende maanden in gesprek te gaan met nieuwe maar ook met onze huidige shirtsponsors. Geïnteresseerden kunnen vrijblijvend contact opnemen met de sponsorcommissie. Mocht iemand een mogelijke shirtsponsor weten, horen we dit graag. Als dank ontvangt een shirtsponsor een schitterende ingelijst exemplaar, waarop de naam prijkt van de sponsor. Alle reactie's graag per e-mail: KLIK HIER

  De kledingcommissie van VIOD heeft onlangs met de Quick-leverancier een eigen clubassortiment samengesteld met trainingskleding, aangevuld met en fraaie sport- en rugtas. In de speciale VIOD-kledingwebshop kun je nu al een keuze maken en direct bestellen. KLIK HIER 
  In deze kledingwebshop kan men vanaf heden individueel Quick trainingskleding worden aangekocht, welke is voorzien van een VIOD clubbadge. Tevens ontvang je een VIOD-clubkorting van 25%. Verder tref je ook overige sportkleding, casual kleding en accessoires aan. Voor alles geldt de bovengenoemde clubkorting van 25%.

  Wil je trainingskleding laten bedrukken met een eigen sponsornaam, dan dien je dit zelf te regelen. Dit is geen taak van de kleding of sponsorcommissie. Wij adviseren dit te doen bij onze partner Letters & Sign, waar voor VIOD-leden een speciale tarief is vastgelegd.

  De aanvraag voor het bedrukken hiervan gaat via de website van Letters & Sign. KLIK HIER , of bezoek de vestiging aan de Spinbaan 23A in Doetinchem.


  Traject bestellen van eigen trainingskleding in de speciale VIOD kledingwebshop.

  LOGIN met de VIOD kortingscode:       VIOD1928

  en ontvang 25% korting op de Quick sportkleding.

   

  • Klik Hier om door te gaan naar de webshop en log in met de clubcode VIOD1928. Je ontvangt dan 25% clubkorting.
  • In het onderdeel “clubassortiment” vind je alle trainingskleding, welke standaard zijn voorzien van een onze clubbadge. Wil je de bovenkleding of een rug/sport tas voorzien van je eigen initialen op de borst en bv van je eigen naam of nummer op de rug. Dit kan tegen een meerprijs. Zie voor de mogelijkheden tijdens het invoeren van je bestelling.
  • Hierna de bestelde artikelen afrekenen per IDEAL. Je betaalt geen bezorgkosten. Alles wordt op je huisadres afgeleverd.
  • De bestelde artikelen uit het clubassortiment kunnen niet worden geretourneerd.
  • Zorg ervoor dat je altijd een goede maat opgeeft. Ook als je een junior of senior maat gaat bestellen.
  • Maten kunnen afwijken dan bij gangbare confectiematen. Wij raden iedereen dan ook aan om de kleding uit het clubassortiment vooraf bij VIOD tijdens de reguliere kleding ruilavonden te passen. Dit kan iedere eerste dinsdagavond en woensdagavond van de maand in kleedkamer 12. Vanaf 18.00 tot uiterlijk 20.00 uur.
   Voor het passen van trainingskleding voor een heel team met minimaal 8 personen, kan een aparte afspraak worden gemaakt met de VIOD kledingcommissie.
   Mail voor het maken van een afspraak naar facilitair@vioddoetinchem.nl .

  Wij hopen iedereen hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en wij houden alle leden de komende tijd op de hoogte betreffende de nieuwe wedstrijdkleding. Verdere vragen zien wij graag per e-mail tegemoet.

  Namens het bestuur van VIOD, de sponsorcommissie en de kledingcommissie.

   

  mer informatie:

  facilitair@vioddoetinchem.nl

  sponsorcommissie@vioddoetinchem.nl