• KerstBingo 2019 gaat de boeken in als de succesvolste, meest bezochte en gezelligste ooit.

  21 dec 2019
 • Al weken was bekend, dat de kantine van VIOD tijdens de KerstBingo 2019 tot de laatste plek bezet zou zijn. Van alles werd door de organisatie uit de kast gehaald om aan deze vraag te voldoen. Paul Bleumer haalde zelfs nog de oude stoelen en tafels van stal, die jaren in de kantine van De Hoop hebben gestaan. Nadat de kinderopvang (Humankind) de kantine donderdagmiddag had verlaten, moest binnen twee uur alle tafels en 260 stoelen geplaatst worden. Een aantal leden van de supportersvereniging, onder aanvoering van Frans van Kessel, Paul Bleumer en John van der Kamp, wisten deze klus op tijd te klaren. De inmiddels gearriveerde vrijwilligers van de kantine gingen nog met een doekje over alle meubilair heen en konden de deuren klokslag 19:30 uur worden geopend.

  door John van der Kamp

  Nyree Kuster, Ingrid Eijkelkamp en Tanja van der Kamp stonden in de hal van ons clubhuis de gasten op te wachten. Stond je op de inschrijvingslijst en had je een Bingoboekje gekocht, kon je naar binnen. Voor degenen die niet een stoel hadden gereserveerd, kon geen plaats worden aangewezen en hoopten op afzeggingen om zo toch de KerstBingo mee te mogen maken.

  Op de TV’s werd het aantal bezoekers bijgehouden en even na half negen bleef de teller op 260 staan. Een record voor de organisatie, die ook ruim 350 Bingoboekjes aan de man hadden gebracht. Nadat John van der Kamp, de Bingomeester van VIOD, het programma bekendmaakte, kon de 1e ronde van de KerstBingo beginnen. De Vreman Catering Bingoronde met fantastische vleespakketten. Danique Gunsing (VIOD VR1), Jarst Lammers (VIOD 2) en Dave Mateman (VIOD 5) eisten de prijzen op.

  Voordat het “Petje Op, Petje Af” spel werd gestart, nam voorzitter van de Supportersvereniging John Brands het woord. Hij maakte bekend, dat de SV inmiddels de grens van 100 leden weer heeft gepasseerd. Rick Vorwerk (speler van VIOD 3 en jeugdtrainer) kreeg een uniek shirt aangereikt als 100e lid van de SV. Daarna PETJE OP-PETJE AF, met vragen over het EK Voetbal. Twee spelers van het senioren zaterdagvoetbal, Luke Nahon (VIOD 2 zat) en Johan Zaaijer (VIOD 3 zat) blonken hierin uit. Hierna de PLUS Bingoronde. En of de duivel ermee speelde, won Albert Heijn topman Marcel Eltink (VIOD 35+ 1) de hoofdprijs en ging met 100€ aan boodschappen van concurrent Plus Dichteren aan de haal.

  Nadat ook de Super Bingoronde was gespeeld (Sjoerd Pomp van VIOD 2 zat, won de SONOS ONE), bleek wederom, dat de tafel met VIOD VR1 de meeste prijzen ook bij deze KerstBingo in de wacht hadden gesleept. Jillian Hannink won een cadeaubon van PLUS en Ellen Koenders was bij Petje Op-Petje Af de beste dame.

  Hierna barste het feestgeweld los en bleek dat VIOD over zeer goed zangers beschikt, die op een “Voice of Holland” geen verkeerde indruk gaan maken. Nadat trainer Jan Lorsé het Hollandse Festival had geopend, namen Julian Bril, Kevin Bischoff, Jorn Eijkelkamp en Lex Overbeek de microfoon over. Net na half twaalf werd het laatste kratje bier verkocht en ging de bierkraan open voor het tapbier. Het bleef het nog lang onrustig in en rondom het clubhuis.   

  De supportersvereniging kan terugzien op een zeer succesvolle avond. Een KerstBingo met de meeste bezoekers, met de meest verkochte bingoboekjes en aansluitend een supergezellige avond. Kijk en dat is nu ook VIOD.

  Namens Tanja en mijzelf bedank ik iedereen voor de komst naar de KerstBingo 2019. Zonder jullie was het geen succes geweest. Ook degene die geholpen hebben met de opbouw en niet te vergeten de kantinemensen wil ik extra bedanken.

  Tot volgend jaar. Zet in je agenda: KerstBingo bij VIOD op DONDERDAG 17 DECEMBER.

  Iedereen Prettige Feestdagen gewenst!

   

  Bekijk de 156 foto’s: