• Kerstbingo 2019

  1 dec 2019
 • Ook dit jaar organiseert de SUPPORTERSVERENIGING VIOD de jaarlijkse KERSTBINGO in de kantine van VIOD. Deze wordt gehouden op: DONDERDAG 19 DECEMBER, vanaf 20:30 uur.

   

  De kerstbingo van VIOD is alleen voor leden, vrijwilligers, trainers en supporters van VIOD. De partners van deze personen zijn ook van harte welkom. De leeftijd is 18+.

   

  Personen hebben alleen toegang indien zij zich via het speciale aanmeldformulier hebben aangemeld. Aanmeldingen via email, whatsapp of telefoon worden niet in behandeling genomen. De reservering start op 1 december, tot uiterlijk 18 december 24:00 uur. Na aanmelding ontvang je een bevestiging met tafel en plaatsnummer. Dit nummer corresponderen wij weer bij binnenkomst in de hal van ons clubhuis. De zaal gaat om 19:30 uur open. De bingo-boekjes kosten € 5,00. Indien contant, gelieve met gepast geld betalen. Pinnen is mogelijk.

   

  Aanmelden kan alleen via het aanmeldingsformulier dat per 1 december hieronder beschikbaar is. Voor ieder gereserveerde plaatst, dient een voornaam en achternaam ingevuld te worden, aangevuld met teamnaam, commissie of groep naam.

   

  De plattegrond van de kantine indeling lijkt op die van vorig jaar. ivm de (brand)veiligheid moeten de toegangsdeuren vrijblijven en kunnen alleen die plaatsen in gebruik worden genomen, die in het rood op de plattegrond staan aangeven.

   

  Sponsoren: Sponsoren die een prijzen willen beschikbaar stellen kunnen contact opnemen met de organisatie: kerstbingo@vioddoetinchem.nl

   

  Wat u kunt winnen deze avond: De te winnen prijzen worden vanaf 10 december bekend gemaakt. Er zijn 3 Bingo-rondes en het spel PETJE OP, PETJE AF zal niet ontbreken. Het programma begint om 20:30 uur en duurt tot uiterlijk 23:30 uur.  

   

   

   

  De netto opbrengst van deze avond komt ten goede van de Supportersvereniging VIOD.  

   

   

   

  Wij zien u graag op de jaarlijkse Kerstbingo van VIOD.

   

  Tot donderdag 19 december!

   

  Tanja, Michael en John

   

   

   

  De spelregels van de KERSTBINGO 2019:

   

  • De plattegrond van deze avond (met de reserveringen die via het onderstaand aanmeldformulier zijn binnengekomen)
  • Een actueel overzicht van de reserveringen (1e update op 4 dec.)
  • Aanmeldingsformulier: aanmelden alleen met dit formulier
  • Geen aparte mail of whatsapp berichten sturen. Deze worden niet in behandeling genomen.
  • de avond is voor de leeftijd 18+
  • Voor leden, vrijwilligers, trainers (allen inclusief partner)

   

  UPDATE 1:  KLIK HIER

 • KERSTBINGO SPONSOREN