• Zonder vrijwilligers geen VIOD

  VIOD, Vooruitgang Is Ons Doel! De grondleggers van onze club hebben met deze doelstelling onbewust aan de basis gestaan van wat op dit moment een belangrijk speerpunt is binnen de vereniging. VIOD wil vooruit! Sportief, prestatief en sociaal maatschappelijk. Om deze doelstelling te bewerkstelligen zijn er in alle lagen van onze mooie club vrijwilligers nodig. Zonder vrijwilligers geen vereniging. Binnen een vereniging met meer dan 1000 leden zijn de taken van een scheidsrechter, kantinehulp, gastheer of vrouw, EHBO-er of die van een commerciële duizendpoot onmisbaar geworden.

  In het jaar waarin wij feestelijk het 90-jarig bestaan vieren is het voor VIOD een mooie aanzet om de grondleggers te eren en de doelstelling van vooruitgang een passend vervolg te geven. Wilt u meer weten over de verschillende vrijwilligersfuncties/taken?

  Stuur een mail naar vrijwilligers@vioddoetinchem.nl

   

  Vrijwilliger zijn … is vrijwillig

  Maar niet vrijblijvend

  Is verbonden

  Maar niet gebonden

  Is onbetaalbaar

  Maar niet te koop

  Is positief denken

  Is positief doen

  Met alles enig doel

  Voor jezelf en de ander een goed gevoel

  Het voortbestaan van een amateurvereniging valt of staat bij de inzet van zijn vrijwilligers. Veel clubs worden helemaal gerund door vrijwilligers. Sommigen zie je op of langs het veld, of achter de bar in de kantine. Veel andere vrijwilligers zijn een stuk minder zichtbaar. Ook zij vervullen elk weekend weer een belangrijke rol in het mogelijk maken van het amateurvoetbal bij VIOD. Zonder al onze vrijwilligers kunnen we niet. Onmisbaar en onbetaalbaar zijn onze vrijwilligers, die tomeloos veel energie stoppen in onze mooie vereniging. Staan we hier wel voldoende bij stil binnen onze vereniging?

  Ik denk het niet terwijl we zonder vrijwilligers geen vereniging kunnen zijn en kunnen voetballen. Als je zelf voetbalt of als je kinderen voetballen bij VIOD, vraag dan eens wat jij kunt doen voor VIOD. Ook als je zelf niet voetbalt, kun jij je steentje bijdragen. Is er een functie die jij leuk zou vinden, neem dan contact op met Peggy of Ewald, onze vrijwilligerscoördinatoren. Zij zijn iedere woensdagavond van 19:30 uur tot 20:30 uur bij VIOD aanwezig om u te woord te staan.

   

  Een sportieve groet en hopelijk tot ziens!

  Peggy Chevalking en Ewald Hilferink, vrijwilligerscoördinatoren  vv VIOD

 • Kantine medewerkers 2010

 • Kantine medewerkers 2014

 • Kantine medewerkers De Hoop