• Beste spelers en staf van VIOD,

  Op maandag 14 januari start bij PLUS Dichteren de uitgifte van de voetbalplaatjes voor het Jubileum Fotoboek, waarin jouw team en voetbalplaatje is afgebeeld.

  Dit Jubileum Fotoboek wordt door onverwachte oorzaken in het printproces niet op 2 januari tijdens de nieuwjaarsreceptie gepresenteerd, maar ligt pas vanaf WOENSDAG 9 JANUARI voor je klaar.

  Een gepersonaliseerde fotoalbum met jouw eigen voetbalplaatje voorop.

  Voor iedere speler en staflid, die is gefotografeerd tijdens de ClubFund fotosessies, is een gepersonaliseerde album gemaakt. Een uniek album met jouw eigen voetbalplaatje voorop. Naast de voetbalplaatjes van 543 VIOD-spelers, trainers en teamleiders, bevat het boek 54 teamfoto’s, vele foto’s van VIOD en de Jubileumfoto van 90 Jaar VIOD, die op zondag 9 september op het hoofdveld is gemaakt. Een uniek verzamel exemplaar, die nu maar ook over tien, twintig jaar mooie herinneringen zal geven. Het boek, in full color, bevat 104 pagina’s en heeft een ‘harde rug‘. Een voorbeeld van diverse covers van VIOD-spelers en stafleden tref je hieronder aan.

   

  Wanneer kan jij  jouw eigen boek ophalen? Welk nummer heeft jouw voetbalplaatje?

  Voor de jeugd is de eerste ophaaldag op woensdag 9 januari vanaf 16:30 uur tot uiterlijk 19 uur, in de kantine van VIOD. Hieronder tref je een lijst aan van jouw team met jouw nummer van het voetbalplaatje. Laat tijdens het afhalen weten welk nummer van jouw voetbalplaatje is. Ook trainers, leiders en senioren kunnen desgewenst hun boek afhalen.

  Op donderdag 10 januari is de tweede ophaaldag, voor de jeugd en senioren. Om 19:00 uur staat men in de kantine klaar voor de uitgifte hiervan, tot uiterlijk 20:30 uur. Noteer jouw voetbalplaatje nummer, dan kunnen wij jouw boek snel opzoeken. Bekijk de complete lijst hieronder.

   

  De ClubFund spaarzegel actie loopt ten einde.

  Op zondag 13 januari worden de laatste zegels voor deze spaarzegel actie bij PLUS Dichteren uitgegeven. Vergeet niet de spaarzegels te verzilveren in jouw eigen Fanshop. Indien jij jouw inlogmap kwijt bent, kun je de inlogcode aanvragen door een e-mail te sturen naar clubfund@vioddoetinchem.nl  .

   

  Doneer de niet gebruikte CLUBFUND zegels aan VIOD.

  Heb je spaarzegels die je niet gaat gebruiken? Dan wil VIOD deze graag gebruiken voor aanschaf van notitieboekjes en overige fan-artikelen met alleen het VIOD-logo erop.

  Stuur een e-mail met de actie code van de spaarzegels, die je niet gaat gebruiken naar clubfund@vioddoetinchem.nl

  Onze hartelijke dank hiervoor.

   

  Namens PLUS en VIOD een prettige jaarwisseling gewenst.

   

  Met vriendelijke groet,

   

  John van der Kamp

  VIOD Doetinchem

   

  clubfund@vioddoetinchem.nl

   

   

  Even enkele data op een rij:

   

  1. Clubfund spaarzegel actie loopt tot zondag 13 januari 2019.
  2. Zegels verzilveren in jouw fanshop tot 19 januari
  3. Slotevenement en prijsuitreiking op vrijdagavond 8 februari 2019 bij Plus Dichteren
  4. Ophalen fan-artikelen vanaf zaterdag 9 februari o.v.b. bij VIOD
  5. Uitgifte Jubileumfotoboek bij VIOD op 9 en 10 januari
  6. Start uitgifte voetbalplaatjes op maandag 14 januari bij Plus Dichteren
  7. Ruilmiddag bij VIOD (datum volgt)