• Jouw voetbal avontuur begint bij VIOD

  16 sep 2020
 • Heb jij zin in een tof voetbal avontuur? Kom dan naar VIOD in Doetinchem. Elke woensdagmiddag starten wij vanaf 17 uur voor de jongste jeugd met een leuke voetbaltraining. Jij mag dan trainen op het hoofdveld van VIOD en de training duurt tot 18:00 uur.

  Vorige week woensdag zijn we gestart met een circuittraining en hebben het voetbalboekje "KICK" geintroduceerd. Dit leuke voetbalboekje hebben we uitgedeeld aan alle kinderen, die gestart zijn met de eerste circuittraining.

  Ruim 30 kinderen in de leeftijd van 4 tot 6 jaar worden met dit boekje op een speelse wijze betrokken bij de trainingen en stimuleert jou bij de oefeningen. In samenwerking met Print2Pack heeft VIOD dit boekje bedacht en is door de kinderen met groot enthousiame ontvangen. 

  Hoe gaat het in zijn werk?

  Het boekje is interactief en jij maakt bijvoorbeeld een opstelling met jouw favoriete spelers. Dan beantwoordt je enkele spelregels. Voor elke training legt "KICK" per week een oefening aan jou uit en kan je na iedere training de stickers in het boekje plakken. Dit zijn een bronzen, zilveren of gouden bal.

  Bij dit boekje behoort ook een poster met de tien verschillende voetbalthema's. Leuk om deze op te hangen in je slaapkamer.

   

  Wanneer wil jij jouw voetbal avontuur bij VIOD laten starten?

  Kom woensdag 16 september naar VIOD en je kunt direct meedoen.

  Vooraf aanmelden of een vraag stellen? Stuur een email naar HMQ@vioddoetinchem.nl