• Jorn Eijkelkamp terug naar zijn oude liefde

  1 apr 2023
 • Jorn Eijkelkamp keert terug naar zijn oude liefde, VIOD. De speler van SC Silvolde zal volgend seizoen weer te zien zijn in het zwart/rood van VIOD. Natuurlijk voelt het voor Jorn als thuiskomen op Sportpark Dichteren. Jorn heeft reeds 19 jaar gevoetbald bij VIOD. Hij begon in 2002 bij de F’jes op Sportpark de Hoop en doorliep de hele jeugdopleiding van VIOD. In het seizoen 2013-2014 debuteerde hij al - als B-junior - in het eerste elftal. Hij speelde vervolgens acht seizoenen in VIOD 1 en maakte verschillende promoties en kampioenschappen mee.
   
  In de afgelopen twee seizoenen heeft hij bij SC Silvolde zijn sporen verdiend. Hij heeft zich al vrij snel in de basis geknokt en is hier niet of nauwelijks meer uit geweest. "De komende weken zal ik er alles aan doen om het seizoen bij SC Silvolde goed af te sluiten. Daarna kijk ik ernaar uit om opnieuw met VIOD om de prijzen te gaan spelen", aldus Jorn.
   
  Trainer Rudi Vonk is verheugd met de terugkeer van Jorn Eijkelkamp. "Jorn is een dynamische middenvelder met scorend vermogen. Hij is een echte VIOD-man en kan met zijn leeftijd (26) en ervaring van grote toegevoegde waarde zijn in de jonge selectie van VIOD 1", aldus Rudi.
   
  VIOD is blij met de terugkomst van Jorn en wenst hem ontzettend veel succes toe!