• JO 12-1 wint toernooi Concordia Wehl

  22 jun 2022
 • Zaterdag 18 juni speelde de 12-1 een toernooi bij Concordia Wehl. Door afwezigheid van Stijn en Dustin, waren Miran, Jasper en Mitchel vandaag onze gastspelers. Milan en Lars waren weer voldoende fit om weer mee te doen. Onder tropische omstandigheden namen de jongens het op tegen de 12-1 teams van OBW, DCS en Concordia Wehl. Tegen deze teams moest er 2 keer gespeeld worden.

  De boys begonnen het toernooi sterk en geconcentreerd: OBW (1-0) en Concordia (2-0) werden verslagen, alleen DCS (1-1) wist onze mannen af te stoppen. Daarna leek de warmte de boys even parten te spelen en na een gelijkspel tegen OBW (0-0) en een moeizame winst tegen Concordia (1-0), moest er in de laatste wedstrijd tegen naaste belager DCS worden gespeeld. Onze mannen gaven DCS echter geen enkele kans en haalden hard uit met maar liefst een 4-1 overwinning én dus de toernooizege.

  Aanvoerder Dinand mocht tijdens de prijsuitreiking de beker, onder luid gejuich van de vele aanwezige ouders en familie, in ontvangst nemen. Al met al een geslaagd toernooi waar we onze buren van Concordia Wehl voor willen bedanken. Het was weer prima georganiseerd!

  Op maandagavond 20 juni werd het seizoen afgesloten met misschien wel dé wedstrijd van het jaar…..Een wedstrijd tegen de ouders, broertjes en zusjes. Het was een gelijk opgaande strijd, met hilarische momenten, tackelende en naar adem happende vaders en uitblinkende moeders…Bij een 10-10 stand wisten de jongens deze wedstrijd in hun voordeel te beslissen.

  Na deze wedstrijd werden Joost en Sander (coachende leiders) en Jeroen en Laurens (trainers) bedankt voor het seizoen. Laurens en Jeroen bedankt voor jullie trainingen en hopelijk zien we jullie snel weer terug binnen VIOD!

  Tot slot willen we de boys komend seizoen veel succes winnen in de 13-1!

  [ingezonden door Sander van der Seijp]