• Jeugdkamp 2022: het zit er weer op!

    5 jul 2022
  • In het afgelopen weekend heeft de activiteitencommissie van VIOD - na twee jaar - een geslaagd jeugdkamp georganiseerd. Ruim 130 jongens en meiden hebben het afgelopen weekend genoten van onder andere de springkussens, de waterpret, de bingo, het lasergamen en het onderlinge toernooi.

    Het jeugdkamp begon op zaterdagochtend met de jongens en meiden van de Plus Dichteren Cup en de JO-08. In de middag was het de beurt aan de jongens en meiden van de JO-09 tot en met de JO-13. In de avond werd de oudste jeugd op pad gestuurd voor een ware spooktocht in het donkere bos van het Canadapark. Verschillende vrijwilligers hadden zich verkleed verscholen in het bos (zie foto's ;-). Ruim 30 kinderen bleven slapen op het sportpark in de speciaal voor het jeugdkamp opgezette tent.

    Een selectie van de foto's vind je via deze link. 

    De activiteitencommissie dankt alle vrijwilligers en sponsoren voor hun bijdrage. Voor het komende seizoen is de activiteitencommissie nog op zoek naar uitbreiding. Vind je het leuk om voor de jongens en meiden die voetballen bij VIOD leuke activiteiten te organiseren? Meld je dan aan via secretaris@vioddoetinchem.nl.