• Heilbron Mulders Quint Makelaardij wordt Heilbron Makelaardij

  21 jan 2021
 • Onze hoofdsponsor heeft een nieuwe naam!

  Een nieuwe naam, een nieuwe huisstijl, maar dezelfde service en dezelfde mensen. Heilbron Mulders Quint (HMQ) Makelaardij gaat per 1 januari 2021 verder onder de naam Heilbron Makelaardij. Met deze naamswijziging hopen we herkenbaarder te worden voor onze huidige en nieuwe relaties.

  Nieuwe naam

  Gezien de ontwikkelingen en groei van onze organisatie vonden we dat het tijd werd voor een frisse en aantrekkelijke nieuwe identiteit. Hier hoort ook een nieuwe, meer herkenbare naam bij, die een beter beeld geeft over wie we daadwerkelijk zijn.

  Resultaatmakelaars met 100% succesgarantie

  Heilbron Makelaardij is uw NVM makelaar in de Achterhoek, Liemers en Arnhem. Met vestigingen in Doetinchem, Duiven, Wehl en Zevenaar hebben we het voordeel om ons netwerk én onze expertise te bundelen en hierin vooruitstrevend te zijn.

  Werkwijze

  Wij hebben als doel om u als klant optimaal te begeleiden en te adviseren in het aan- en/of verkoopproces van uw toekomstige droomhuis of uw huidige woning. De klant staat bij ons centraal. Dit betekent dat u uw eigen beslissingen neemt aan de hand van door ons gegeven advies. Wij kijken niet vanaf de zijlijn toe, maar we doorlopen gezamenlijk het aan- en/of verkoopproces. Dit doen wij professioneel, deskundig én vooral op een toegankelijke manier.

  Uniek!

  • Een actuele database met potentiële kopers en verkopers binnen het werkgebied
  • Met 4 vestigingen in de regio is Heilbron Makelaardij voor u altijd dichtbij!
  • Ondanks alle nieuwe technieken blijft makelaardij voor ons mensenwerk
  • Onze 8 makelaars maken het graag persoonlijk: uw huis kopen/verkopen is bij ons een feestje
  • Heilbron Makelaardij zit kort op de bal en zorgt dat we samen tot het beste resultaat komen
  • In totaal meer dan 100 jaar ervaring in de makelaardij

  Contact opnemen

  Wilt u graag aanvullende informatie ontvangen over deze naamswijziging? Of wilt u graag een afspraak met ons maken? Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten voor de mogelijkheden en aanvullende informatie. Onze ervaren resultaatmakelaars staan heel graag voor u klaar!

  NEEM VIA DEZE LINK CONTACT MET ONS OP