• HOOFDSPONSOR

 • Heilbron Mulders Quint Makelaardij

  Professioneel, deskundig en toegankelijk; de drie hoofdpijlers van Heilbron Mulders Quint Makelaardij. Wij hebben als doel om onze klanten optimaal te begeleiden, te adviseren en te ontzorgen in het aan- en/of verkoopproces van het oude of het toekomstige huis. De aan- of verkoper staat centraal. Dit betekent dat klanten eigen beslissingen nemen aan de hand van door de makelaars gegeven advies. De makelaars kijken niet vanaf de zijlijn toe, maar ze doorlopen gezamenlijk met de klant het aan- en/of verkoopproces.

  ‘Wij begeleiden, adviseren en ontzorgen u graag in het aan- en/of verkoopproces van uw huis.’

  "Onze makelaars zijn aangesloten bij NVM (Nederlandse Vereniging voor Makelaars) en bij Vastgoedcert; het kwaliteitsregister van makelaars en taxateurs. Met vestigingen in Doetinchem, Duiven, Wehl en Zevenaar hebben we het voordeel om ons netwerk én expertise te bundelen en hierin vooruitstrevend te zijn."

  Wij heten u van harte welkom bij Heilbron Mulders Quint Makelaardij. 

  Uw NVM makelaar in regio Achterhoek, Arnhem, Bronckhorst, Liemers, Montferland en Rijnwaarden.

 • Over ons

  Onze werkwijze

  Ons doel is om u, als klant, optimaal te begeleiden, te adviseren en te ontzorgen in het aan- en/of verkoopproces van uw toekomstige droomhuis of uw oude huis. De klant staat bij ons centraal en dit betekent dat u uw eigen beslissingen neemt aan de hand van ons gegeven advies. Wij kijken niet vanaf de zijlijn toe, maar we doorlopen gezamenlijk het aan- en/of verkoopproces van uw huis. Dit doen wij professioneel, deskundig én vooral op een toegankelijke manier. 

  Verkoop

  Uw woning verkopen

  De onroerendgoedmarkt is door de komst van internet veel transparanter geworden, hierdoor is het van belang om de verkoop van uw woning op een deskundige en professionele wijze te plannen. Uw woning moet direct op de juiste wijze en met de juiste vraagprijs in beeld komen bij potentiële kopers.

  Op het internet krijgt u maar één keer de kans om een goede indruk achter te laten. Een goede doch juiste presentatie met fraaie foto’s en een marktconforme vraagprijs zijn daarom essentieel. Als ervaren makelaarskantoor weet Heilbron Mulders Quint Makelaardij wat er op ieder moment in de woningmarkt speelt. Daarbij kunnen zij in samenspraak met de klant de juiste verkoopstrategie bepalen.

  "Bij ons kantoor kunt u rekenen op goed opgeleide professionals die een toegevoegde waarde hebben door goede parate kennis, een groot operatief netwerk en commerciële vaardigheden. Samen met u proberen wij de verkoop van uw woning tot een succes te maken, dit doen wij door uw woning voor een zo goed mogelijke prijs binnen een zo gering mogelijke periode te verkopen.

  Het verkopen van uw woning is een complexe aangelegenheid en brengt veel vragen met zich mee, bijvoorbeeld; "wat is de verkoopwaarde en verkooptijd van mijn huidige woning?" Alle belangrijke vragen die op zo’n moment spelen kunt u met een gerust hart bij ons neerleggen. Wij komen graag een keer bij u aan huis om u te voorzien van een vrijblijvend adviesgesprek."

   

  Aankoop

  Een nieuw huis kopen

  Heeft u kriebels in uw buik en slapeloze nachten omdat u uw droomhuis elders heeft gevonden? Wij kunnen u bij het aankoopproces begeleiden en deskundig advies geven zonder uw droomhuis door een roze bril te bekijken. Het is onze taak om ervoor te zorgen dat u een zorgeloos aankoopproces ervaart.

  Objectief bekeken is het vreemd dat mensen voor de verkoop van de eigen woning wel een makelaar inschakelen, maar bij het aankopen van een woning geen specialist betrekken terwijl bij de aankoop van uw nieuwe woning de eventuele consequenties vele malen groter kunnen zijn.

  Het aankopen van een nieuw ‘thuis’ is een emotionele beslissing. Bij het nemen van die emotionele beslissing kunnen wij u natuurlijk niet helpen, dat is iets persoonlijks. Echter na emotie komt ook het rationele gedeelte, hierbij kunnen wij u natuurlijk wel bijstaan. Door onze regionale markt- en bouwkundige kennis kijken wij met u mee of de woning wel marktconform geprijsd is en of de woning wel of niet in een bouwkundig goede staat verkeert. Ook gaan we na of er mogelijke planologische en bestemmingsplan technische zaken zijn die voor de toekomstige waardeontwikkeling van toepassing kunnen zijn. Kortom, juist bij een emotionele beslissing is een zakelijke begeleiding erg prettig, dit voorkomt teleurstellingen en ongewenste verrassingen.

  Als u ons kantoor inschakelt om u te begeleiden bij de aankoop van uw nieuw woning, dan wordt u van begin tot eind begeleid door een vaste makelaar die alles weet van uw persoonlijke woonwens. De makelaar begeleidt u bij bezichtigingen en informeert u over de indrukken die uw makelaar heeft opgedaan in bouwkundig opzicht, dit zal de makelaar na de bezichtiging direct met u bespreken. Ook zal de makelaar een breed onderzoek verrichten naar de buurt, marktontwikkelingen, bestemmingsplannen en de verkoopopbrengsten van soortgelijke woningen in de directe omgeving. Hierdoor zijn wij in staat de woning te taxeren op de werkelijke waarde.

  Indien u, nadat wij u hebben voorzien van alle nodige informatie, nog steeds interesse heeft in de woning zullen wij namens u een bod uitbrengen en proberen om voor u een zo goed mogelijke koopsom uit te onderhandelen. Ook proberen wij andere voorwaarden, zoals aanvaardingstermijn en roerende zaken, zo gunstig mogelijk voor u te regelen.

  Na een succesvolle aankoop nemen wij samen met u de voorlopige koopovereenkomst door of deze is opgesteld conform de gemaakte afspraken. Als dit klopt, dan zullen wij deze samen met u gaan tekenen.

  voor meer informatie: KLIK HIER