• Goede week voor VIOD 1

    22 okt 2021
  • Afgelopen zondag stond de thuiswedstrijd tegen DIO'30 uit Afferden (gld) op de agenda. Op voorhand was DIO'30 favoriet voor de overwinning. Met gelijke spelen tegen Spero (1-1) en SC Varsseveld (3-3) en een overwinning tegen Concordia Wehl (6-1) in de zak begon DIO'30 als favoriet aan de wedstrijd. 

    Echter startte VIOD meteen goed aan de wedstrijd. Na een zwaar voetbalgevecht, waar van beide kanten werd gestreden voor de overwinning, stond na 90 minuten een verdiend gelijkspel op het scorebord (2-2). Doelpuntenmakers voor VIOD waren Lukas de Graaf (uit een prachtige vrije trap) en Ralph Klein Tank. Bodhy van Hal (nog A-junior) debuteerde verdienstelijk in de basis. 

    Na het gelijke spel was het op dinsdagavond tijd voor de Achterhoek Cup. VIOD kreeg deze avond de kans om zich te revancheren voor de nederlaag in de competitie tegen VVG'25 uit Gaanderen. Een revanche werd het zeker! VIOD strijdde voor iedere meter wat uiteindelijk resulteerde in een terechte 0-3 overwinning, waardoor VIOD zich heeft geplaatst voor de volgende ronde van de Achterhoek Cup.

    Komende zondag wacht de uitwedstrijd tegen SC Varsseveld. Deze wedstrijd begint om 14.00 uur op Sportpark Oberink en staat onder leiding van de heer J.G. Ordelmans.