• Gezocht: Leeftijdscoördinatoren voor de teams JO10 t/m JO19

  16 jul 2019
 • Voor het nieuwe voetbalseizoen is de jeugdcommissie van VIOD dringend op zoek naar nieuwe leeftijdscoördinator(en) voor de jeugdlichtingen vanaf de teams JO10 tot en met JO19. 

  In de huidige structuur hebben we een aantal lichtingen gebundeld per leeftijdscoördinator maar het is zeker mogelijk om op alle lichtingen aparte leeftijdscoördinatoren te hebben, vele handen maken licht werk! 

  Iets voor jou?

  Je maakt onderdeel uit van de Jeugdcommissie waarbij de functie een breed en uitdagend takenpakket heeft, primair gericht op de sociale en organisatorische aspecten. Jij bent de spin in het web voor alle niet voetbaltechnische zaken. Op de teams binnen jouw lichtingen werf jij de teamleiding en ondersteunt in de uitvoering van hun takenpakket. Je bent ook het eerste contactpunt van nieuwe aanmeldingen maar ook voor ouders met vragen, klachten of opmerkingen die er met teamleiding niet uitkomen. Voetbaltechnische vraagstukken en de aanstelling van trainers worden hierbij altijd doorgespeeld aan de technisch coördinatoren (TC). 

  Tijdens het seizoen zijn er een drietal momenten waarop individuele teambesprekingen georganiseerd moeten worden welke je samen met een technisch coördinator zult voeren. Als leeftijdscoördinator ben je niet verantwoordelijk voor de team samenstelling, hiervoor zijn de technisch coördinatoren aangesteld. Het actief verkrijgen van voldoende inzicht in de uiteindelijke samenstelling en daarbij de sociale aspecten op individuele situaties bespreekbaar maken behoren wel tot het takenpakket.

  Wil je jezelf aanmelden of meer informatie willen, dan kun je altijd onderstaande personen benaderen of je vragen mailen naar onze vrijwilligerscoördinatoren op vrijwilligers@vioddoetinchem.nl

   

   

  Met sportieve groet,

  Jurgen Maatkamp, 06 ?? 234 598 86

  Bas Derks, 06 ?? 487 577 87