• Geweldig 1e VIOD Zaalvoetbaltoernooi voor jeugdleden

  19 feb 2024
 • Het voorjaar doet zijn intrede, het mooie weer staat voor de deur en dat betekent dat veel van onze leden genieten van wat vrije dagen. Afgelopen weekend was ons sportcomplex gesloten vanwege carnaval, maar direct daarna stond menig lid weer te popelen om met een voetbal, zijn vriendjes en vriendinnetjes op de sportvelden een balletje te trappen.

  Daarom, na een succesvol herfsttoernooi, hadden we al vroeg de handen ineengeslagen en vond afgelopen week ons eerste voorjaarstoernooi plaats. In de voorbije weken hebben alle jeugdleden via zijn of haar leiders en leeftijd coördinatoren daarover geïnformeerd en afgelopen woensdag, een liefdevolle dag, was de start van het eerste VIOD Zaalvoetbaltoernooi.

  Gedurende twee dagen hebben we ruim 120 jeugdleden ontvangen. De jeugdleden waren evenwichtig in gedeeld in diverse teams om zo onderling met andere spelers voetballen. Gehuld in diverse kleuren waarbij ze teams hebben vertegenwoordigd als Manchester City, Bayern München, Real Madrid of Paris St. Germain konden we uiteindelijke diverse winnaars feliciteren.

  De korte wedstrijden werden getypeerd met uitstekend verdedigen, mooie dribbels en enerverende aanvallen, enkele revelaties en zo hier en daar een geweldig schot – het was voor alle aanwezigen een groot plezier zo is ons meermaals ter oren gekomen.

  Behalve de felicitaties voor de winnaars, ging iedereen na afloop voldaan naar huis met een heerlijke versnapering en wat te drinken. Wat ons betreft een mooi succes omdat we ook diverse positieve reacties in ontvangst hebben mogen nemen van trotse ouders en toeschouwers.

  Voor nu, geniet nog even van de eventuele vakantiedagen en voor diegene voor wie de training alweer is gestart, graag tot op het sportcomplex!

  Sportieve groet,

  Thijs Ooms, namens het Zaalvoetbal organisatie comité