• Geslaagde informatieavond KNVB Rinus App

  16 feb 2020
 • Afgelopen maandag 10 februari heeft de Technische Commissie van VIOD in samenwerking met Frank van Huet van de KNVB een informatie avond georganiseerd voor alle trainers en leiders. In de kantine werd uitleg gegeven over de ‘KNVB Rinus App’.

  Naast het gebruik van de app werd aansluitend een demo-training gegeven door het team van VIOD JO11-1, waar deze app werd toegepast.

  "De Rinus App is een online tool van de KNVB bestemd voor alle jeugdtrainers in Nederland. Het bevat oefeningen, trainingen en meerweekse programma's, allemaal ontwikkeld vanuit de voetbalvisie die de KNVB omarmt: met plezier beter leren voetballen. Je kunt op het Rinus platform terecht voor al jouw voetbaluitdagingen. Voor beginnende trainers maar ook voor ervaren trainers je eigen online assistent-trainer. Onmisbaar om leuke, gevarieerde trainingen te bieden aan je spelers. De app houdt rekening met aantal spelers, grootte van het trainingsveld dat je tot je beschikking hebt en natuurlijk de leeftijd van je spelers".

  De TC van VIOD kan terugzien op een geslaagde avond en informatieve avond, waar iedereen heeft gezien dat deze app er professioneel, verzorgd en overzichtelijk uitziet. Ook de animaties maken de oefeningen duidelijk. Het werken met deze app is een aanwinst voor de jeugdopleiding van VIOD.

  Meer weten over de KNVB Rinus App? Neem contact op met de TC Van VIOD.