• Geslaagd FIMAX VIOD Familiedagtoernooi

  25 jun 2019
 • De organisatie van het VIOD FIMAX Familiedag Toernooi kan terugzien op een zeer geslaagde dag. De opkomst was enorm. Een groot aantal junioren in de leeftijd van 14 t/m 19 jaar en een fiks aantal seniorenteams streden om de eer om dit toernooi winnend af te sluiten.

  De temparaturen stegen naar ultieme hoogte. Op het kunstgras werd door toernooiuitslagenleider Michael Stock halverwege het toernooi de temparatuur gemeten en kwam bijna op 60 graden te staan ! Zware omstandigheden dus, maar de scheidsrechters en alle spelers lieten zich niet uit het veld slaan en toonden graag hun talenten.

  Winnaar bij de junioren was het team REAL MADRID. De eerste plaats bij de senioren werd door VIOD 1 binnengehaald.

  Samenstelling team Real Madrid:

  Sam Stoltenborg

  Fabian Kolks

  Melle Arendsen

  Quinten vd Heuvel

  Kynan Bohmer

  Mark Schreiner

  Joris Derks 

   

  Het bestuur van VIOD bedankt de toernooileiding voor de perfecte organisatie deze dag. Alle credits gaan naar Ian Bruijs, Len Derks, Michael Stock, Bs Derks, Jurgen Maatkamp en de scheidsrechters die hun vrije dag hiervoor hebben opgeofferd.

  Na het laatste fluitsignaal werd een heerlijke BBQ aan alle spelers en scheidsrechters aangeboden. Een mooie geste van de jubileumcommissie.

  VIOD kan terugzien op een geslaagd event, dat naar meer smaakt. Extra dank gaat uit naar die vrijwilligers die voor de kantine actief zijn geweest en degenen die de BBQ in goede banen wisten te leiden. TOP !

  door John van der Kamp

   

  Foto: Ian Bruijs en Len Derks achter de tafel bij de munten uitgifte.