• Gedisciplineerd VIOD 1 speelt gelijk tegen De Bataven (0-0)

  12 sep 2021
 • Vandaag stond de tweede bekerwedstrijd van VIOD 1 op de agenda. Na vorige week nipt te hebben verloren van Concordia Wehl (3-2), was het vandaag de beurt aan eersteklasser De Bataven uit Gendt. Het duel - met aan beide kanten een oud-De Graafschap speler als trainer op de bank - Rudi Vonk bij VIOD en Frank van Kouwen bij De Bataven - eindigde zoals het begon: 0-0.

  De wedstrijd kende een evenwichtig verloop. VIOD verdedigde gedisciplineerd en kwam tot enkele kleine kansen. De Bataven had iets meer balbezit, echter leidde dit niet tot een echt overwicht. VIOD kwam eigenlijk de hele wedstrijd niet in de problemen, waardoor het als morele winnaar van het veld stapte.

  Rudi Vonk keek met een tevreden gevoel terug op de wedstrijd. "We hebben hard gewerkt en veel energie en strijdlust in deze wedstrijd gestopt. Gelukkig is dit harde werken beloond met een verdiend gelijkspel", aldus Rudi Vonk, trainer van VIOD.

  Komende zaterdag speelt VIOD voor de beker tegen stadsgenoot DZC'68. Deze wedstrijd wordt om 17.00 uur gespeeld op Sportpark Zuid.

    

  Voor de wedstrijd ontving Patrick Lowenthal, CEO van Night Star Express, het nieuwe thuisshirt van VIOD 1 uit handen van voorzitter André Hermsen. Night Star Express is de komende jaren hoofdsponsor van VIOD en siert daarmee het shirt van VIOD 1.