• Gaat de wedstrijd door?

  8 dec 2018
 • Het is voor elke voetballiefhebber altijd weer een teleurstelling als de wedstrijd wordt afgelast. Maar hoe gelast ik als club een wedstrijd af? En hoe zorg ik dat iedereen ervan op de hoogte is?

  Gebruik je KNVB Wedstrijdzaken-app om een wedstrijd af te gelasten. De wedstrijdsecretaris kan dat voor alle leeftijdscategorieën vanaf één dag voor de wedstrijd in de KNVB Wedstrijdzaken app. De scheidsrechter kan dit op de wedstrijddag in de KNVB Wedstrijdzaken app. Gebruikers van de Voetbal.nl-app ontvangen bij een afgelasting een push-notificatie over de wedstrijd die je volgt. Dit geldt voor wedstrijden van teams O8 en ouder. 

  De zomer is nu toch echt voorbij en dus kunnen we ons opmaken voor de koude wintermaanden. Deze koude periode betekent helaas ook vaak dat wedstrijden afgelast moeten worden. Hagel, storm, sneeuw, vorst allemaal redenen om te besluiten tot afgelastingen. En omdat een wedstrijd zomaar op het allerlaatste moment afgelast kan worden is het goed dat je in de startblokken staat. Zo komen de teams en toeschouwers niet voor niets naar de velden.

  Bij vv VIOD worden de velden gekeurd door de consul van vv VIOD. Zij bepalen of een veld wordt goedgekeurd. Bij een afgelasting zullen zij dat communiceren via de voetbal app, club tv en de website.

  Bekijk hier het overzicht of vandaag wedstrijden zijn afgelast: KLIK HIER