• Fotoshoot voor Clubfund en Teamfoto's

  17 sep 2018
  |
  • 0
 • Beste Spelers en Staf van alle VIOD Teams,

  We gaan starten met het maken van de TEAM-FOTO ’s en PROFIEL-FOTO’S voor de Clubfundactie. Voor de jeugdteams zijn 2 Fotomomenten gepland. Voor de jeugdteams vanaf JO15 t/m alle seniorenteams voorlopig 1 fotomoment. Indien deze teams ook met Clubfund mee willen doen, dan dienen zij zich per team aan te melden (zie verder in dit bericht).

  De TEAMFOTO wordt gebruikt voor:

  1. Teampagina op de vernieuwde VIOD website
  2. In het Jubileum Voetbalplaatjes Fotoboek
  3. Het vervaardigen van een Teamkalender 2019

  Het Jubileum Voetbalplaatjes fotoboek wordt door PLUS Dichteren vervaardigd en uitgegeven op de Nieuwjaarsreceptie van VIOD in de 1e week van januari 2019.

  Alle teams, aan alle spelers en staf persoonlijk, hebben het afgelopen weekend hier een email van ontvangen. Heeft u als spelend-lid of staf geen email ontvangen, dan staat in SPORTLINK geen werkend emailadres van u.

  De Profielfoto's voor de Clubfundactie:

  In het Jubileum fotoboek is ook ruimte om de Profielfoto’s van de spelers te plaatsen. Bij aankoop van  boodschappen krijgt men voetbalplaatjes om de profielfoto’s te sparen en in te plakken.

  Alle jeugdteams t/m VIOD JO14 komen met de profielfoto’s van de spelers en staf in dit fotoboek te staan. Via een aparte fotoshoot met fotografe Elza worden deze profielfoto’s gemaakt. Deze profielfoto’s worden gebruikt voor de spaaractie met fan-artikelen via CLUBFUND. o.a. badslippers met naam, logo en rugnummer of een telefoonhoesje met VIOD-logo.

  Iedere speler krijgt een eigen VIOD Fan-shop. Een voorbeeld Fanshop bekijken?  www.clubfund.nl/1234plus

   

  Teams vanaf JO15 t/m alle Seniorenteams die ook Profielfoto's willen laten maken:

  Teams die niet zijn uitgenodigd voor het maken van profielfoto's voor de Clubfund actie, dienen zich aan te melden bij John van der Kamp teamfoto@vioddoetinchem.nl (Planning fotoshoot, vv VIOD).

  Groepsfoto's Bestuur en Commissies

  Van de commissies worden groepsfoto's gemaakt en worden in het Jubileum Voetbalplaatjes Boek VIOD 90 Jaar vermeld. De groepfoto's worden gemaakt op woensdag 3 oktober tussen 19 tot 20 uur. Vooraf aanmelden !

   

  Richtlijnen voor de het maken van de foto:

  Volledigheidshalve volgen hieronder nog even enkele regels m.b.t. het maken van de teamfoto’s:

  • Alle spelers dragen het originele zwarte VIOD-wedstrijdtenue. (Ook als de wedstrijd zelf in het reservetenue gespeeld gaat worden!)
  • Alle jeugdteam stafleden dragen een witte (Exit-Toys) polo. De stafleden van de seniorenteams de rode polo (U heeft geen polo?, de organisatie heeft dit klaar liggen voor het fotomoment, in verschillende maten.)
  • De teamfoto's worden nabij het Panna-veldje gemaakt.
  • De profielfoto's in commissiekamer 2
  • AVG Wet: De spelers en stafleden die meewerken aan deze fotoshoot stemmen automatisch toe, dat VIOD de beelden mag gebruiken voor publicatie.  

  Volledigheidshalve volgen hieronder nog even enkele regels m.b.t. het maken van de profielfoto’s:

  • Alle spelers dragen het originele zwarte VIOD-wedstrijdtenue. 
  • Alle jeugdteam stafleden dragen een witte (Exit-Toys) polo. (U heeft geen witte polo?, de organisatie heeft dit klaar liggen voor het fotomoment, in verschillende maten.)
  • De foto’s worden gemaakt in commissiekamer 2 voor een groen doek. Niet kleden met kleding of schoenen met de kleur groen.
  • AVG Wet: De spelers en stafleden die meewerken aan deze fotoshoot stemmen automatisch toe, dat VIOD de beelden mag gebruiken voor publicatie.  

   

  Kom op tijd en sta met je team klaar

  Wij verzoeken alle teams om op tijd en compleet aanwezig te zijn voor het maken van de teamfoto en bij het maken van de profielfoto's. VIOD heeft speciaal hiervoor twee proffesionele fotografen ingehuurd.

  Alvast hartelijk dank voor jullie medewerking!

   

  Namens het gehele team,

  John van der Kamp

  vv VIOD Doetinchem

   

   

  Foto team:

  Elza van der Saag, fotografe clubfund/profielfoto’s voor het voetbalplaatjesboek

  Maurice Hollmann, fotograaf teamfoto’s

  Erik Eijkelkamp, fotograaf teamfoto’s

  Bart Deckers, Clubfund fan-artikelen

  Marty van ‘t Hul, Adfomedia voetbalplaatjesboek

  John van der Kamp, vv VIOD planning

   

  KLIK HIER voor de PLANNING

   

  Reageren?

  Voor alle informatie en reacties op het maken van de teamfoto’s:  teamfoto@vioddoetinchem.nl

   

  Geen goed emailadres in Sportlink? stuur een email naar: ledenadministratie @vioddoetinchem.nl