• ZONDAG 23 juni: Jubileum FIMAX Familiedag

  Voor alle leden en vrijwilligers van vv VIOD Doetinchem.

  Dit jaar geen FIMAX Jeugdtoernooi, maar een Jubileum FIMAX Familiedag op zondag 23 juni voor alle leden en vrijwilligers van vv VIOD.

  We starten deze dag om 09:00 uur met een 7 X 7 toernooi voor alle VIOD-jeugdteams t/m JO12. Als afsluiting van het ochtendprogramma staan de wedstrijden van deze teams met hun ouders op het programma. Hierna volgt een gezamenlijke lunch in de feesttent.  

  Vanaf 13:30 uur start het middagprogramma. Dan komen alle juniorenteams en seniorenteams aan bod. Op halve veldjes wordt in toernooivorm een 7 X 7 programma afgewerkt, zoals we dit ook kennen tijdens het jaarlijkse snerttoernooi. Op 3 velden worden totaal 9 veldjes uitgezet. Er wordt in de leeftijdsgroepen gestreden om de FIMAX Familiedag bokaal.   

  Deze dag zal het sportpark aangekleed zijn met springkussens, een panna-veldje, een leuk voetbal-circuit voor de jeugd en kraampjes met heerlijke snacks en drinken. Tussen de voetbalwedstrijdjes door, moet er per team een aantal "voetbalonderdelen" gedaan worden waarmee je als team punten kunt verdienen. Het team met de meeste punten kan een leuke prijs in ontvangst nemen. De Jubileum FIMAX Familiedag sluiten we om 17 uur af met een heerlijke BBQ-buffet en muziek voor alle leden en vrijwilligers en VIOD-supporters.

   

  Noteer deze datum in je agenda. Binnenkort volgt meer nieuws rondom de Jubileum FIMAX Familiedag.

  Vragen, ideeën of wil je ons assisteren deze dag? Laat het ons weten.

  Stuur een e-mail naar: fimaxfamiliedag@vioddoetinchem.nl

   

   

 • Hoofdsponsor Jubileum Fimax Familiedag