• Felix Monasso komende drie jaar Hoofd Jeugdopleiding vv VIOD

  29 dec 2021
 • Felix Monasso wordt per 1 januari 2022 de nieuwe hoofd jeugdopleiding van VIOD. Felix zal - gedurende zijn driejarige overeenkomst - zich primair richten op het (door) ontwikkelen en implementeren van het jeugdvoetbalbeleid en het actief begeleiden & ontwikkelen van alle trainers JO07 t/m JO19.

  Felix is als 8 jarig jongetje begonnen met voetballen bij VIOD. Tot zijn 24e heeft hij verschillende elftallen doorlopen. Naast zijn voetbalcarierre heeft hij al vroeg het trainerschap omarmt. Op zijn 18e begon hij met het trainen van VIOD JO17-3. Na verschillende jeugdelftallen te hebben getraind, heeft Felix de stap gezet naar de senioren.

  Hij is hoofdtrainer geweest bij Halle, DZSV (nu FC Dinxperlo) en Zelos (nu ZZC'20). Ook heeft Felix vier jaar gewerkt als technisch coördinator bij AZSV. Vanuit deze functie heeft hij de verantwoordelijkheid gedragen van de gehele jeugdafdeling. Vervolgens heeft Felix vijf jaar gewerkt bij De Graafschap als hoofd jeugdscouting. Sinds september 2020 is Felix jeugdscout voor NEC Nijmegen.

  Het bestuur en de technische commissie zijn blij met de komst van Felix Monasso. "Met het aanstellen van Felix geven we inhoud aan onze ambitie om onze jeugdafdeling over de hele linie van een positieve implus te voorzien", aldus André Hermsen, voorzitter vv VIOD.

  Binnenkort zullen we Felix nader introduceren op deze website.