• Nieuwe coronarichtlijnen VIOD (Update: 27-01-2022)

    27 jan 2022
  • De overheid heeft besloten dat er vanaf woensdag 26 januari weer getraind en gevoetbald mag worden. De B-categorie begint komend weekend weer. De A-categorie een week later. Mochten er onverhoopt te weinig spelers zijn, dan verzoeken wij de leiders om - in overleg met andere teams - te kijken of men elkaar kan helpen. Indien er echt te weinig spelers, zijn dan kan de wedstrijd - in overleg met het wedstrijdsecretariaat - worden verplaatst. Tijdens trainingen en wedstrijden is publiek op het sportpark weer toegestaan. 

    Bij het gebruik van het clubgebouw en de kleedkamers is vanaf 18 jaar een coronatoegangsbewijs (vrijwilligers uitgesloten) en mondkapje verplicht. Vanaf 13 jaar is het dragen van een mondkapje in het clubgebouw verplicht. Bij het bezoeken van VIOD-TO-GO is een coronatoegangsbewijs niet nodig. De kantine is doordeweeks geopend van 19.00-22.00 uur. In het weekend zal Globe Security toezien op het tonen van het corona toegangsbewijs bij de ingang (tribunezijde) en het dragen van een mondkapje in het clubgebouw. De hoofdingang is gesloten.

    Wij vertrouwen erop dat we ons houden aan de basisregels en de richtlijnen van de overheid. Was geregeld je handen, blijf thuis bij klachten en houdt aub het gebruik van de kleedkamer beperkt. Laten we er aub voor zorgen dat we nu blijvend onze favoriete sport kunnen uitoefenen!