G-Q0N4XYNWXY
  • Nieuwe coronarichtlijnen VIOD (Update: 14-01-2022)

    14 jan 2022
  • De overheid heeft per 15 januari besloten dat er weer getraind en onderling gevoetbald mag worden. De tijden en indeling van de velden wordt gecommuniceerd door de planningscoördinator aan de trainers en leiders.

    Voorlopig mag er nog geen publiek op het sportpark worden ontvangen, mag er alleen onderling worden geoefend en bij gebruik van het clubgebouw en de kleedkamers is - vanaf 18 jaar - een coronatoegangsbewijs (vrijwilligers uitgesloten) én mondkapje verplicht. Het 'nazitten' en het gebruik van alcohol in de kleedkamers is verboden. De kantine blijft helaas nog gesloten. 

    Let op! Dit weekend zijn de VIOD TO GO en de kleedkamers nog gesloten. Nadere instructies m.b.t. de trainingen van volgende week volgen (denk aan: openingstijden VIOD TO GO, opening kleedkamers, handhaving CTB, etc).

    Wij vertrouwen erop dat we met zijn allen ervoor zorgen dat we ons houden aan de basisregels en de richtlijnen van de overheid. Laten we er aub voor zorgen dat we nu blijvend onze favoriete sport kunnen uitoefenen!