• Dylan Mulders twaalf en half jaar Hoofdsponsor vv VIOD

  31 jan 2021
 • Een grote bos bloemen was het zeker waard bij de mijlpaal "12 en 1/2 Jaar hoofdsponsor van VIOD". Uit handen van VIOD's nieuwe voorzitter André Hermsen en onder toeziend oog van voormalig voorzitter Tiemessen, ontving Dylan Mulders op gepaste wijze een mooie bos bloemen voor het hoofdsponsorschap, dat in de zomer van 2008 van start is gegaan.

  Van bordsponsor naar hoofdsponsor

  In deze periode is de sponsornaam enkele malen van naam veranderd. "In 2008 had ik een afspraak met Dylan Mulders op ons sportpark om het contract van zijn reclamebord langs het hoofdveld te verlengen", vertelt John van der Kamp, destijds commercieel manager van VIOD

  Dylan kwam die middag tijdens het gesprek met de vraag, waarom zijn reclamebord ten hoogte van de cornervlag kwam te hangen en niet bij de middenlijn. "Dat is de gereserveerde ruimte voor de hoofdsponsor, liet ik de ambitieuze Mulders weten. Het werd even stil in de bestuurskamer en na een telefonisch contact met zijn compagnon Marcel Quint in Zevenaar, werd Mulders Makelaardij omgedoopt tot hoofdsponsor "Mulders & Quint Makelaardij", vervolgt John van der Kamp

  In de afgelopen 12 jaar is de naam nogeens tweemaal veranderd. Van "Mulders & Quint Makelaardij naar "Heilbron Mulders Quint Makelaardij" en vanaf heden "Heilbron Makelaardij".

  Dylan Mulders

  Dylan Mulders heeft meer dan 20 jaar ervaring binnen de makelaardij. Eerst zelfstandig en later al die jaren werkzaam vanuit het kantoor in Doetinchem bij Heilbron Mulders Quint Makelaardij. Samen met Marcel Quint heeft hij het makelaarskantoor opgebouwd. Inmiddels zorgt Dylan met Marcel en de rest van het team iedere dag weer voor de meest betrouwbare adviezen. Hij woont in Wehl en gaat in zijn vrije tijd graag sporten.