• Derde editie van het VIOD Salsa Toernooi op zaterdag 1 juni 2024

  14 feb 2024
 • Met trots nodigen we jullie uit voor de derde editie van het VIOD Salsa voetbaltoernooi op zaterdag 1 juni 2024! Een dag waarop we niet alleen voetbal vieren, maar ook onze gedeelde waarden van plezier, trots, ontwikkeling en saamhorigheid.

  Bij VIOD geloven we in vooruitgang, en daarom verwelkomen we met open armen niet alleen onze leden, maar ook bedrijfsteams, straatteams, vriendengroepen, familie- en vrouwenteams, en gemengde teams. Of je nu ervaren bent in prestatief voetbal, het spel sportief benadert, of gewoon komt voor de gezelligheid, er is een categorie voor iedereen.

  Naast de sportieve uitdagingen willen we ook iets teruggeven aan de gemeenschap. Dit jaar steunen we wederom een lokaal maatschappelijk doel met ons toernooi, waarbij elke deelnemer bijdraagt aan een betere samenleving.

  Het 7x7 toernooi op een half veld volgt de reguliere KNVB-regels en biedt een geweldige kans om je vaardigheden te tonen terwijl je geniet van de sfeer. En vergeet niet te genieten van heerlijk eten, drinken en de gezellige afsluiting met prijsuitreiking, verloting en muziek.

  Dit toernooi wordt mogelijk gemaakt door onze gewaardeerde sponsoren, waarvoor onze oprechte dank. Wil je deelnemen? Wacht dan niet te lang! Schrijf je team uiterlijk vóór 19 mei 2024 in om teleurstelling te voorkomen. De teambijdrage bedraagt €35,- en het aantal plaatsen is beperkt, dus wees er snel bij!

  Meld je team aan via: https://www.tournify.nl/live/viod-salsa-open

  We kijken ernaar uit om jullie allemaal te verwelkomen op 1 juni voor een dag vol sportiviteit, gezelligheid en vooral veel voetbalplezier!

  Met vriendelijke groet,

  VIOD toernooicommissie
  toernooicommissie@vioddoetinchem.nl

  TRANSLATE with x
   
  TRANSLATE with
  COPY THE URL BELOW
  EMBED THE SNIPPET BELOW IN YOUR SITE
  Enable collaborative features and customize widget: Bing Webmaster Portal