• De vrijwilligerscommissie bedankt alle vrijwilligers

  13 jul 2020
 • We hebben met z’n allen een raar seizoen achter de rug. Plotseling valt het voetbal ook bij VIOD stil. Geen wedstrijden, geen trainingen, geen kantinediensten, geen activiteiten, niets. Net als iedereen misten we het loopje naar de club, de koffie, de gesprekken en het kunnen genieten van onze jeugdleden en senioren.

  Normaal als je bij VIOD aankomt en richting de kantine loopt, loop je al gauw een aantal mensen tegen het lijf die als vrijwilliger hun steentje bijdragen aan onze club. Of dat nu het kantinepersoneel is, het welkomstcomité op de zaterdagen, een teamleider of een clubscheidsrechter; ze zijn allen even belangrijk om ervoor te zorgen dat iedereen die bij de club is als sporter of supporter een leuke dag of tijd heeft. Deze mensen zijn onbetaalbaar voor onze club en al deze mensen willen we bedanken met een leuke video.

  De vrijwilligerscommissie bedankt iedereen, die zich dit seizoen heeft ingezet voor onze mooie club VIOD en vooral die 40 toezichthouders o.l.v. Bas Derks en Tanja van der Kamp, die een bijzondere klus in ons 90-jarig bestaan hebben geklaard.

  Geniet van de vakantie en graag zien we jullie allemaal weer terug in het nieuwe seizoen. Volgens de huidige berichten van de overheid start de competitie in september, waarschijnlijk nog wel met enige aanpassingen voor in de kleedkamers en langs de lijn.

  Nogmaals bedankt voor de geweldige inzet! Fijne vakantie en blijf gezond.

  Ewald & Peggy

   

  (De video is gemaakt door Angelica Mollenhof. Hartelijk dank hiervoor)