• De Meiden van VIOD MO13 zwaaien Oranje Leeuwinnen uit!

  4 jun 2019
 • VIOD MO13-1 op uitnodiging van Coca Cola naar uitzwaaiwedstrijd

  Oranje Leeuwinnen spelen laatste oefenwedstrijd voor het WK in Frankrijk.

  Eén van onze superspeelsters, dat zijn al onze girls natuurlijk, deed mee met een prijsvraag van Coca Cola. En het geluk kwam naar ons toe! 21 vrijkaarten voor de uitzwaaiwedstrijd Nederland tegen Australië in het Philips Stadion!

  De meiden van VIOD MO13 verzamelden zich om half vier in het straatje van de bekende Plus in Dichteren. Misschien is de naam het VIOD-straatje toepasselijker. Hier stonden de vijf rijdende ouders, die maar al te graag wilden rijden, met loeiende airco’s klaar.

  Op het heetst van de dag vertrokken wij in colonne naar Eindhoven. Maar voordat we in Eindhoven waren, hebben we een tussenstop in Heteren gemaakt. Bij een Michelin sterren restaurant, ook wel bekend als Mac Donalds hebben we  een culinaire pauze gehouden. Maar goed ook, want op de A50 stond een auto in de brand. Nadat de brand geblust was, zijn we doorgereden naar Eindhoven. Auto’s parkeren en het laatste stukje lopend naar het PSV stadion. Voor velen een nieuwe ervaring!

  Een kwartier voordat de wedstrijd begon, namen we plaats op de schitterende tribune van het PSV-stadion. Tussen de 30.640 toeschouwers, steeg de temperatuur tot ongekende hoogte! De eerste 20 minuten waren niet echt spannend te noemen maar toen gebeurde er iets! De Oranjevrouwen namen de spirit van het publiek over! Een wave, wat zeg ik, meerdere waves, muziek, de sfeer was uniek en dat deed echt iets met onze "vrouwen". 

  Shanice van de Sanden maakte net voor rust het eerste doelpunt. Het publiek barste los, emotie, blijdschap, oude tijden doen herleven! Echt het oranjegevoel! Vivianne Miedema maakte vrij snel na de rust een tweede doelpunt! Vlak voordat Van de Sanden gewisseld werd, maakte ze het derde doelpunt! Bye bye Australië!!

  Het publiek werd nog vriendelijk verzocht om te blijven zitten om "ons" team uit te zwaaien, wat de "Meiden van VIOD O13-1" natuurlijk hebben gedaan.

  Wat een event, wat een sfeertje, wat een pracht team, wat een mooie dag!

   

  door Sieto Wisselink