• De Grote Clubactie is gestart!

  15 sep 2021
 • Het is zover! De Grote Clubactie 2021 is gestart. Meer dan ooit heeft VIOD extra inkomsten nodig en jij kunt daarbij helpen. 80% van de opbrengst gaat namelijk naar VIOD. De Grote Clubactie heeft ook dit jaar de actie zo ingericht dat VIOD op een verantwoorde manier loten kan verkopen en daarmee extra geld kan ophalen voor de club.  

  Zaterdag 18 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie 2021 en kunnen de leden en vrijwilligers van VIOD aan de slag gaan om extra inkomsten te werven voor onze club. De Grote Clubactie biedt verschillende coronaproof verkoopmethodes aan, zoals een QR-code voor jouw eigen team, want er zijn naast de te winnen prijzen ook extra prijzen door VIOD zelf beschikbaar gesteld. En ga je voor de persoonlijke prijzen, dan kun je jezelf aanmelden en krijg je een persoonlijke QR-code.  

  Naast de prijzen die je kunt winnen via de Grote Clubactie stelt VIOD extra prijzen beschikbaar. Voor de jeugdteams (t/m JO12 en vanaf JO13 t/m JO19) die de meeste loten weten te verkopen wacht aan het einde van het seizoen 2021-2022 een super leuk teamuitje! Naast de twee hoofdprijzen voor de best verkopende jeugdteams is er ook een hoofdprijs beschikbaar voor het best verkopende seniorenteam. Naast de teamprijzen kunnen er ook in eerdergenoemde leeftijdscategorieën individuele prijzen worden gewonnen. Deze prijzen maken we op een later moment bekend. 

  Help jij – individueel of met jouw team – VIOD zoveel mogelijk loten te verkopen? Het bestellen van loten kan vanaf zaterdag 18 september online. Ga nu alvast kijken op de clubpagina van VIOD van de GROTE CLUBACTIE 2021 en maak je klaar voor een daverende start.

  Meer informatie over de wijze waarop de verkoop plaats vindt, vind je in onderstaande video!