• De Grote Club Actie Loten verkoop start binnenkort bij VIOD

  10 sep 2018
  |
  • 0
 • Op zaterdag 15 september 2018 start de Grote Clubactie. VIOD doet ook mee en wij willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Een lot kost € 3,-. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas! Bovendien maken lotenkopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000,-! Hieronder vind je meer informatie over deze Clubactie.

  Wat is de bedoeling?
  Het verkopen van de loten is heel eenvoudig.  Bij VIOD werken wij alleen met de Eenmalige Machtiging en Online verkoop.

  Eenmalige machtiging:  De koper vermeldt zijn gegevens en rekeningnummer op de pagina ‘Eenmalige Machtiging (SEPA)’ en het bedrag wordt eenmalig van de rekening afgeschreven. Het lotnummer staat op het bankafschrift van de koper. Let op! Vraag bij het invullen van de gegevens het IBAN (het volledige rekeningnummer) aan de lotenkoper.
  Wanneer de koper een lot heeft gekocht, geef je de persoon een bedankbriefje (zit rechts naast het invulvak voor ‘Eenmalige Machtiging (SEPA)’). De koper kan dan zelf de deurzegel uitscheuren en met een plakbandje aan zijn of haar deur plakken.

  Online: Je ontvangt van ons een e-mail met daarin een link naar onze online verkooppagina. Nodig al je familie, vrienden en kennissen uit om op deze pagina een lot van onze club te kopen. Het bedrag wordt eenmalig van de rekening van de koper afgeschreven. Het lotnummer wordt op het bankafschrift vermeld.

  KLIK HIER om door te gaan naar de VIOD ONLINE VERKOOP PAGINA (toegangkelijk vanaf 15 sept.)

  Ook dit jaar is er een SUPERLOT !

  Superlot: Met een Superlot worden 50 loten in één keer verkocht. Het heeft een verkoopwaarde van
  € 150,- waarvan 80% naar de club gaat. Kopers kunnen Superloten contant kopen of via eenmalige machtiging. Wilt de koper contant betalen, dan stuurt de Grote Clubactie 50 contante loten naar het adres van de koper. Betaalt de koper per eenmalige machtiging, dan incasseert de Grote Clubactie
  € 150,- bij de koper en staan de 50 lotnummers op het bankafschrift. De clubcoördinator moet verkochte Superloten altijd registreren op clubactie.nl. Ieder verkocht Superlot geeft kans op het Grote Clubfeest t.w.v. € 5.000,-!

  Wanneer is de actie?
  De Grote Clubactie 2018 start op zaterdag 15 september. Vanaf die dag mag je beginnen met de lotenverkoop. 

  Aan wie mag  je verkopen?

  Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden, buren, enz. Daarnaast kun je langs de deuren gaan in jouw buurt, zodat je zoveel mogelijk loten verkoopt.

  Let op: lotenkopers moeten minimaal 18 jaar of ouder zijn!

   

  Wil jij VIOD helpen om loten te verkopen?

  Vraag een verkoopboekje aan bij een van de drie onderstaande contactpersonen.

  Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever het dan in bij jouw contactpersoon vóór 1 november. Hij zorgt ervoor dat het verder in orde komt. Wil je meer verkopen? Jouw contactpersoon kan jou een nieuw boekje geven.

  Verkoop 20 loten en ontvang van jouw contactpersoon een gratis entreekaart voor een dagje uit* en een 2e artikel gratis op masita.com!

  Bij 20 of meer verkochte loten ontvang je van [naam clubcoördinator] een gratis entreekaart voor Bobbejaanland, Body Worlds, Avontura en/of Optisport*. Ook kun je een 2e artikel gratis bestellen bij masita.com.

  *Geldig bij­ Bobbejaanland, Optisport, Avontura en Body Worlds. Bij Bobbejaanland, Optisport en Avontura: 1 gratis entreekaart in combinatie met 1 volbetalende persoon. Bij Body Worlds: 50% korting. K­ijk voor meer informatie en de actievoorwaarden op kids.clubactie.nl.

   

  Prijzen voor lotenverkopers; win een Playstation 4 met een spel naar keuze!
  Lotenkopers kunnen prijzen winnen. Maar ook jij, als lotenverkoper, kan geweldige prijzen winnen! Doe mee aan de Kids-verkoopwedstrijd en maak kans! De hoofdprijs is een Playstation 4 met spel naar keuze. Er zijn in totaal 212 prijzen! Ga voor meer informatie naar kids.clubactie.nl. 

  Clinics van topsporters!
  Speciaal voor lotenverkopers dit jaar zijn er diverse (sport)clinics te winnen! Van voetbal, turnen en judo tot en met hockey, atletiek, handbal en zelfs een DJ-clinic. Een volledig overzicht vind je op kids.clubactie.nl.


  Met vriendelijke groet,

  John van der Kamp

  Manfred Wieben

  Frank Kuster

  Wil jij lotenverkoper zijn?

  Stuur een email:  groteclubactie@vioddoetinchem.nl