• Dag 1 Jeugdkamp 2019 vv VIOD Doetinchem

  7 jul 2019
 • Zaterdagmorgen in alle vroegte is de organisatie van het Jeugdkamp 2019 van start gegaan om alles in goede banen te leiden. Alle voorbereidingen werden getroffen en de 104 kinderen stroomden binnen. Na een uitleg op de tribune werd door Leontien de groepsfoto's geschoten.

  Hierna werd de fiets gepakt om naar Markant Outdoor te gaan. In keurige groepjes onder leiding van de groepshoofden kwam men relaxed aan in Braamt. Daar kregen de kinderen eerst de opdracht om een shirt te ontwerpen voor hun teamcaptain. 

  Na een heerlijke lunch, aangeboden door Catering Intermezzo van Bas Vink, stonden de activiteiten op het programma. Leontien heeft dit keurig op foto vastgelegd. Na de activiteiten terug op de fiets naar VIOD. Daar stond een macaroni maaltijd te wachten van maaltijdenhuis De Engel van Bertie Duiveman. Een leuke BINGO voor iedereen was het begin van de avond. Indy Arendsen en Daryl Chevalking wonnen de hoofdprijzen bij de 1e en 2e bingo. Jorg Regelink wist een kledingbon te winnen en Thomas Seesink won de 1e prijs bij het spel PETJE OP, PETJE AF.

  Nadat de ouders de jongste groep hadden opgehaald, ging de avond verder voor de oudere groep. Die kregen een leuke film voorgeschoteld. Filmdirector Jurgen Maatkamp had gekozen voor Johnny English met Rowan Atkinson. Hierna dook iedereen de tent in.... en het bleef heeeeeeel lang onrustig.

  De foto's van DAG 1 staan nu op FACEBOOK. KLIK HIER.

  Vanavond, uiterlijk morgen, het verslag van DAG 2 met de foto's.