• Corona Informatie van vv VIOD Doetinchem (app Voetbal.nl)

  Alle bezoekers (vanaf 18 jaar) dienen zich via de QR-code op de wedstrijddagen zaterdag en zondag te laten registreren.

  Registreren: Deze gegevens worden na 2 weken weer vernietigd.

  1. Een bezoeker aan ons sportpark dient zich te registreren. Dit kan via de app middels een QR-code. De te registreren gegevens betreffen je naam, telefoonnummer, e-mailadres, de datum van je komst en tijdstip van de verwachte aankomst.

  2. Deze vragen worden voorafgegaan met een achttal JA/NEE vragen over Corona. Na het afgeven van deze informatie drukt u op VERZENDEN. Nu volgt de tekst “Bedankt voor het invoeren. Wij hebben uw gegevens opgeslagen”. Direct ontvangt u per email een bevestiging van uw registratie.


  3. Deze gegevens zijn uitsluitend voor een mogelijk bron- en contact onderzoek van de GGD en worden na 2 weken verwijderd. In het kader van de wet op de privacy (AVG) is registratie vrijwillig, maar wij doen een dringend beroep op iedereen om je vooraf te registreren.

  4. Laat de bevestiging van de registratie op je telefoon zien bij betreden van het sportpark aan onze toezichthouders.

  KLIK HIER om naar de digitale aanmeldpagina te gaan

 • REGISTEREN? KLIK op de afbeelding

 • Informatie voor onze bezoekende verenigingen

  1. Raadpleeg de app VOETBAL.NL  of er wel of geen kleedkamer voor je team beschikbaar is.

  2. Tijdens de RUST blijven we altijd op het veld.

  3. Voor veld 2, 3 en 4: neem voor het begin van de wedstrijd al drinken mee (voor de rust) naar het speelveld (afhalen buitenbar kantine).

  4. Ook in de dug-out of reservebank afstand houden (1,5 meter)

  5. Niet roepen, schreeuwen tijdens de wedstrijden.

  KLEEDKAMERS

  6. Teams t/m JO12 kunnen geen gebruik maken van de kleedkamers

  7. Teams vanaf JO13 t/m JO17 kunnen gebruik maken van  een kleedkamer, maar er kan niet gedoucht worden.

  8. Teams vanaf JO19 t/m senioren kunnen zeer beperkt gebruik maken van kleedkamers. Zie indeling app VOETBAL.NL

  8-a: Om de 1,5 meter regel goed na te leven staat onder kleedkamers welke kleedkamer(s) voor het team beschikbaar is.

  8-b: Een kleedkamer toegewezen (vanaf JO19 t/m senioren)? Dan kan men ook gebruik maken na de wedstrijd te douchen.

  8-c: Staat in VOETBAL.NL de tekst GEEN bij de vermelding kleedkamer, is voor dat team geen kleedkamer beschikbaar.

 • Registreren? Maar u heeft geen goede telefoon hiervoor? PRINT dit formulier uit, vul in en geef af bij de ingang. KLIK HIER

 • De 10 meest gestelde vragen over de registratie-app van vv VIOD.

  FAQ : De 10 meest gestelde vragen over de registratie-app.

  1. Ik ben 18 jaar en speler van een VIOD-team. Moet ik mij laten registreren als ik een wedstrijd moet spelen? “Nee, spelers en teambegeleiding staan op het digitale wedstrijdformulier. Ook spelers/staf van de tegenstander. Registratie is voor de teams niet nodig”.
  2. Mijn ouders komen kijken en mijn wedstrijd is op veld 3. Moeten zij zich laten registreren? “Nee, op veld 2, 3 en 4 is geen registratie nodig. Wel moeten zij zich registeren als zij binnen de poort van het sportpark komen en ook de kantine bezoeken”.   
  3. Ik speel zaterdag een uitwedstrijd en ben 15 jaar. Na de wedstrijd ga ik nog wat drinken in de VIOD-kantine. Moet ik mij registreren? “Nee, jij bent speler en 15 jaar. Alleen bezoekers van 18 jaar en ouder dienen zich te registreren”.
  4. Ons seniorenteam speelt zondag een uitwedstrijd en komen na de wedstrijd terug bij VIOD. Wel of niet registreren? “Als speler sta je geregistreerd, ook op het wedstrijdformulier van een uitwedstrijd. Registratie is dus niet nodig”.
  5. Ik ga als moeder bij een wedstrijd van mijn zoon kijken. Hij speelt op het hoofdveld. Wat moet ik doen? “Iedere bezoeker van 18 jaar en ouder dient zich te laten registreren bij binnenkomst van het sportpark, waar het hoofdveld, de kantine en terras bevinden”.    
  6. Moet ik mij als VIOD-vrijwilliger ook laten registreren? “Sta je op het wedstrijdformulier is dit niet nodig. Voor alle andere functies geldt een registratie bij 18 jaar en ouder. Geef de datum op en tijdstip van aankomst.
  7. Ik speel in het zaterdag-seniorenteam, maar ik ben geblesseerd en doe niet mee, maar ik kom wel kijken. Kan ik gewoon naar binnen lopen? “Nee dat kan niet als je 18 jaar en ouder bent. Eerst registreren en tijdens de wedstrijd achter het hekwerk blijven, als de wedstrijd op het hoofdveld wordt gespeeld”.
  8. Ik heb geen (goedwerkende) mobiele telefoon, maar volgens de regels moet ik mij wel registreren. Wat nu? “Voor dit soort gevallen hebben we een papieren aanmeldformulier klaarliggen en een pen bij de ingang van ons sportpark. Vul deze in en geef deze af aan de toezichthouder”.
  9. Ik weiger om mij te registreren, maar ik wil wel een wedstrijd zien op het hoofdveld. Wat nu? “VIOD kan niemand verplichten, maar wel adviseren om te laten registreren. Als de GGD een lijst opvraagt voor een mogelijk bron- en contact onderzoek, kunnen zij alleen die personen waarschuwen en inlichten die zich op die dag hebben geregistreerd“.
  10. Wat gebeurt er met mijn gegevens, die ik invul? “Mocht de GGD een lijst opvragen, neemt de GGD contact met u op. Na 2 weken worden uw gegevens automatisch gewist”.

  Voor andere vragen kunt u een email sturen naar: registratiebezoekers@vioddoetinchem.nl