• Bij de Rabo Club Support actie telt iedere stem!

  6 sep 2023
 • Onlangs is de Rabo Clubsupport actie weer van start gegaan. Uiteraard heeft VIOD zich net als in andere jaren ingeschreven. Leden van de Rabobank kunnen via de app en site stemmen op hun favoriete club. Afhankelijk van het aantal stemmen ontvangt VIOD een mooie financiële bijdrage. 
   
  Stemmen mogen worden uitgebracht door leden van de Rabobank. Het hebben van een Rabobank rekening is niet genoeg. Het lidmaatschap kan erg simpel worden aangevraagd door zowel volwassenen als kinderen vanaf 12 jaar!
   
  Hoe kun je lid worden van de Rabobank?
   
  * via de RABO app: klik rechts onderin op 'service' knop. Vervolgens kun je onder 'Algemeen' je lidmaatschap aanvragen. Dit moet je voor ieder lid van je familie apart doen.
  * via de RABO site: log op de gebruikelijke manier in. Ook hier klik je op de rekening overzicht pagina op de 'service' knop en kun je het lidmaatschap aanvragen.
   
  Vanaf 4 september tot en met 26 september kun je door in te loggen op de app of de site ook weer - via de 'service' knop - je stem uitbrengen. Er is dus een kleine actie nodig om een mooie bijdrage te realiseren van de Rabobank. Met de opbrengst van deze actie wil VIOD haar sportpark verduurzamen door o.a. zonnepanelen en LED-verlichting.