• Bericht voor alle VIOD-leden

  20 apr 2021
 • Beste leden en ouders/verzorgers van onze jeugdleden,

  In vergelijking met januari is het gelukkig alweer een stuk drukker op de club. De jeugd en senioren tot 27 jaar mogen al enige tijd volledig trainen en onderlinge wedstrijden spelen. Voor de senioren boven de 27 is het weer toegestaan om in viertallen te trainen. Wij zijn nog lang niet waar we willen wezen, maar het is toch al beter dan dat het was.

  Wij zitten er nu nog middenin, maar er zal een moment komen dat we over corona spreken als verleden tijd, of zoals Rutte eerder in een persconferentie zei "het einde is in zicht". Uiteraard zijn de beperkingen in de sport niet te vergelijken met de diepe sporen die corona achterlaat in onze maatschappij, maar via deze weg willen we ons even richten op jullie, onze trouwe leden.

  We verkeren door corona nog steeds in financieel zwaar weer. De kantine inkomsten zijn volledig weggevallen en de compensatie door de overheid is en blijft onzeker en zeer waarschijnlijk niet toereikend. Ondertussen lopen onze vaste kosten zoals huur, afschrijvingen en onderhoud gewoon door. Om de financiële schade beperkt te houden en het voortbestaan van onze mooie club te kunnen blijven garanderen, zijn wij afhankelijk van de contributie van iedereen.

  Wij begrijpen heel goed dat jullie het gevoel kunnen hebben voor iets te moeten betalen dat je maar gedeeltelijk mag doen. Het is een dilemma tussen clubliefde en rechtvaardigheid. Wat wij als bestuur al wel willen en kunnen toezeggen, is dat wij de contributie voor volgend seizoen gelijk zullen houden als in de afgelopen jaren en de rekening dus niet bij onze leden gaan neerleggen.

  En toch zullen we deze nare periode moeten overbruggen en we hopen daarbij op jullie solidariteit en begrip te mogen rekenen. Maar ook op jullie creatieve inbreng. Achter de schermen wordt er namelijk hard gewerkt door vrijwilligers om te kijken waar kosten kunnen worden bespaard en inkomsten kunnen worden gegenereerd. Jullie frisse en goede ideeën zijn daarbij meer dan welkom, laat het ons weten! Per slot van rekening moeten we het in onze vereniging samendoen.

  Het is nog te stil op de velden, maar weet dat er achter de schermen hard gewerkt wordt om de club gezond overeind te houden! We hopen en verwachten jullie op korte termijn weer tegen te komen op ons mooie sportpark!

  Met vriendelijke groet,

  Het bestuur van vv VIOD Doetinchem a.i.,

  Andre Hermsen, Peggy Chevalking, Barry Ketelaar, Ewald Hilferink, Bas Derks, Jarno Rengelink, Jurgen Vieberink en Jean Paul Reparon.

  reageren? stuur een email naar: secretaris@vioddoetinchem.nl