• Bekerduel van VIOD tegen ASC`62 eindigt in een gelijkspel

  6 sep 2020
  |
  • 0
 • Tweemaal kwam VIOD zaterdagmiddag op voorsprong in het 2e bekerduel tegen ASC`62. Helaas wisten de gasten uit Dalfsen ook twee keer te scoren en stond na 90 minuten de 2-2 op het scorebord.

  VIOD kwam al snel op voorsprong. Daar ging een perfect uitgevoerde aanval vooraf. De bal ging over vier schijven en de instormende Mathijs Hartman schoot de bal onberispelijk binnen (1-0). Een kwartiertje konden de mannen van assistent-trainer Kevin Bischoff van de voorsprong genieten. Eerst kwam men goed weg toen ASC aanvaller Niloy Haroun de bal tegen de paal schoot en de rebound over het doel verdween. Maar even later was het wel raak. Nu schoot de behendige en slimme aanvaller van ASC`62 Niloy Haroun de bal buiten bereik van VIOD-keeper Willem Thijssen wel binnen (1-1). Dit was ook de ruststand, nadat keeper Thijssen kort voor rust een ingeschoten bal via zijn benen over het doel zag verdwijnen.

  Na de rust was de eerste kans voor de bezoekers. ASC aanvaller Matthijs van Gelder weet een dot van een kans niet te verzilveren. Dat doet even later VIOD-aanvaller Damian Weber wel. Hij strafte een knullige verdedigingsfout simpel af en invaller doelman van ASC Thom Scherpenkate zag de bal in de uiterste hoek in het doel verdwijnen (2-1).
  Na ruim een uur spelen was het alweer gelijk. Nu heeft Matthijs van Gelder van ASC`62 wel zijn vizier goed staan en zet de stand op 2-2.
  Daar bleef het ook bij en werd het publiek zaterdagmiddag getrakteerd op een open wedstrijd met een groot aantal kansen om te scoren.

  a.s. zondag staat de 3e en laatste bekerwedstrijd van VIOD op het programma. Tegenstander uit Enschede is FC Suryoye, dat zich door de tweede overwinning reeds weet te plaatsen voor de volgende ronde.

  FOTO: De bijna niet zichtbare Niloy Haroun schiet de 1-1 binnen.