• Aankondiging jubileumfoto 90 JAAR VIOD

  8 jul 2018
 • Zondag 9 September 12 uur

  VIOD bestaat 90 jaar in 2018. Een enorme mijlpaal en natuurlijk een uitdaging om alle leden en vrijwilligers bij elkaar te krijgen en dit op de foto vast te leggen. Bijna allemaal hebben we de foto voor de Walmolen in de stad en de foto voor de Aurora molen in Dichteren wel eens gezien.

  Inmiddels zijn we talrijker dan toen en willen we de kans niet laten lopen om met alle leden (spelers, begeleiders, trainers en overige vrijwilligers) op het hoofdveld voor onze prachtige accommodatie op de foto te gaan.

  Dit gaat plaatsvinden op Zondag 9 september 2018. De foto wordt om 12.00 uur gemaakt. Meer informatie volgt later, maar reserveer dit moment alvast in jouw agenda. Natuurlijk mag je het niet missen. Help jij de club ook met het vastleggen van een nieuw mooi moment?

  Jubileum Foto 90 JAAR VIOD

  Erik Eijkelkamp, onze huisfotograaf, gaat deze Jubileumfoto maken. Speciaal voor hem wordt een steiger opgebouwd om zo iedereen tegelijkertijd op de foto vast te leggen. Deze unieke foto zal straks in groot formaat prijken in ons clubhuis. Iedereen die op deze foto staat kan deze foto GRATIS downloaden. U krijgt van de jubileumfotocommissie een bericht hierover, hoe dit in zijn werking gaat.

  Tanja van der Kamp, Ingrid Eijkelkamp en John van der Kamp gaan Erik ondersteunen om alles in goede banen te leiden. De organisatie wil weten wie er komt, om zo een goede planning te maken voor de kleedruimtes (spelende leden gaan in wedstrijdtenue op de foto) en indeling van de foto. Van Tanja krijgen de teamleiders een email om zich op te geven. Ouders/verzorgers van onze (jeugd)leden zijn ook van harte welkom om het maken van de foto bij te wonen. Zij worden gevraagd om op een speciale plek te gaan staan, om zo buiten beeld te komen. De inloop is vanaf 11:30 uur, dan kan men zich omkleden. Om 12 uur wordt iedereen op het kunstgras verwacht voor het maken van de foto.

  Deze foto komt ook te staan op de cover van het Voetbalplaatjes Fotoalbum 90 Jaar VIOD, die medio januari 2019 door PLUS Dichteren wordt uitgegeven.  Laat deze kans niet voorbij gaan om op deze bijzondere foto komen te staan.

   

  Erik Eijkelkamp, huisfotograaf van vv VIOD