G-Q0N4XYNWXY
 • 8 Pieten geven VIOD pupillen hilarische voetbaltraining

  30 nov 2018
 • Het was al donker op Sportpark Dichteren afgelopen woensdag. Stilletjes kwamen acht Pieten langs de auto's van het parkeerterrein aangeslopen om de pupillen van vv VIOD in Doetinchem te verrassen met een voetbaltraining. Ja, want zij komen uit Spanje en voetballen bij Real Madrid en Barcelona. En die weten hoe je voetbaltruckjes moet doen met de bal. Ook is er een keeper bij, maar die Piet had zijn keepershandschoenen vergeten. Dit verspeldt niet iets goeds.

  Eerst naar binnen, daar wacht de jeugdactiviteitencommissie o.l.v. Ewald, Nyree en Sandra, die de Pieten een welkom heten. Er zijn meer dan 100 kinderen, die zitten te wachten op de tribune. Trainer Chris gaat de kinderen uitleggen hoe er getraind gaat worden. Ieder kind krijgt een nummer en gaat met een Piet mee naar het veld. Dan kan de training beginnen. 

  Er wordt gelachen, gerend en gedold. Iedereen werkt de oefeningen uit. Er zijn behendigheidsspelletjes en penalty schieten op keeper Piet. Al met al een leuke training en aan het eind van de training gingen de Pieten snel naar binnen, want zij hadden voor de kinderen een verrassing meegebracht en de VIOD pupillen gingen voldaan naar huis.

  Sponsoren en dank:

  Ewald, Nyree en Sandra bedanken namens de Jeugdactiviteiten van vv VIOD de sponsors Bakkerij Kaspers en Plus Dichteren. Speciaal dank aan Henk Hartjes, Fari Kaplan, Jissel Post, Nadine Schimmel, Ad van Bokhoven en Christopher Arvelo en die ouders die trainer Chris Laansma een helpende hand hebben toegestoken om tot een succesvolle activiteit te komen. 

  door John van der Kamp, Media Commissie VIOD

  meer foto's bekijk het fotoalbum van de Pietentraining 2018.

   

 • Fotoalbum Pietentraining 2018